Kuvatuotteet

Studio Alfan muotokuvauksiin sisältyy runsaasti koevedoksia. Vedokset ovat pieniä valokuvia joista valitaan varsinaiseen kuvankäsittelyyn menevät kuvat. Peruskuvankäsittely sisältää mm. sävyjen säädön rajaukset, terävöitykset ja softaukset, vinjetoinnit ja ihon korjailua.

Lisäksi kuviin voi tilata erikoiskäsittelyjä, esimerkiksi värillinen elementti sepia- tai mustavalkoisessa kuvassa. Huolellisesti käsitellyt kuvatiedostot menevät kuvanvalmistamooni Fotolinja Oy:lle, jossa kuvista tehdään halutun kokoisia kuvia ja kuvatuotteita.


KUVAT POHJUKKEESSA - Kuvatuotteet 12x15 cm, 14x18 cm, 20x25 cm ja 20x30 cm kokoiset kuvat tulevat pohjukkeissa.


KUVAT SAMETTIKANSIOSSA - Samettikansioita on saatavilla 12x15 cm ja 14x18 cm kokoisille kuville joko 2 tai 3 kuvaisena.

KIITOSKORTIT - Kiitoskorttikuvat ovat aitoja valokuvia joihin voidaan luoda toiveidesi mukainen yksilöllinen ulkoasu.

TAULUKUVAT - Pienempien kuvatuotteiden lisäksi kuvista on mahdollista tilata erikokoisia taulukuvia seinälle. Taulukuvia on kahden laisia kartongille pohjustettuja ja suojalaminoituja sekä Canvas tauluja. Canvas tauluihin tulee suojalaminointi tai suojalakkaus sekä pingoituskehys. Teen kuvista myös yksilölliset usean kuvan kollaasit ja fantasiataulut toiveittesi mukaan.


KUVAKIRJAT - Uusimpana tuotteena valikoimiini on tullut kuvakirjat. Ne valmistetaan aidolle valokuvapaperille ja yksilöllisesti asiakkaan kanssa yhdessä. Yleisimmin kuvakirjoja valmistetaan hää- ja lapsikuvauksista. Kivakirjat voivat olla 5-15 aukeaman kokoisia ja ulkomitoiltaan 20x20 cm, 25x25 cm tai 30x30 cm. Kansivaihtoehdot ovat kartonki, keinonahka ja aito nahka.


LAHJAKORTTI -Kuvauslahjakortti on saavuttanut suosiota isovanhempien ja kummien keskuudessa. Kuvauksen lisäksi voi antaa lahjakorttina myös esim. kuvakirjan. Kysy lisää!


Vastuullisena ammattikuvaajana huolehdin loppuun saakka siitä, että saat kuvasi esille mieleiselläsi tavalla laadukkaasti toteutettuina. Kun kuvanvalmistus hoidetaan loppuun saakka kauttani, varmistan, että esillä olevat kuvat noudattavat Studio Alfan laatua. Silloin niistä on iloa vielä vuosikymmenienkin päästä.

ARKISTOINTI - Kuvatiedostojen arkistoinnin suoritan kaikista koevedoskuvista. Näin varmistan että voitte tilata kuvia vielä vuosienkin takaa.
Kuvapohjukkeet
Kuvapohjukkeet
Kuvat samettikansiossa
Kuvat samettikansiossa
Kiitoskorttikuvat
Kiitoskorttikuvat
Taulukuvat
Taulukuvat
Pro Kuvakirjat
Pro Kuvakirjat
Lahjakortti
Lahjakortti